hajji-bekandeh1

منطقه ساحلی حاجی بکنده رشت

17373 2016/06/30
لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 4 امتیاز : 5]
تاریخچه
آدرس
فاصله مکانی
فاصله زمانی

منطقه ساحلی حاجی بکنده رشت، به عنوان یکی از مناطق طبیعت گردی در حوزه ساحلی و جلگه ای  استان گیلان به شمار می رود. منطقه حاجی بکنده دارای مساحتی در حدود 100 هکتار می باشد. این منطقه از ساحلی بکر برخوردار است و آماده پذیرش توسعه گردشگری ساحلی و دریایی می باشد. در جوار منطقه ساحلی حاجی بکنده ، مناطق آزاد انزلی و جفرود قرار گرفته که بر ارزش های این منطقه می افزاید.

حاجی بکنده در واقع یک دهستان در بخش خشکبیجار استان گیلان است. دهستان حاجی بکنده، مرکز روستاهای منطقه می باشد. روستای حاجی بکنده دارای طبیعت دریا، صید ماهی، ساحل شنی، داشتن امکانات ورزش های ساحلی و شنا، تماشای صید گروهی و زمستانی، خرید ماهی تازه از صیادان می باشد که در سال های اخیر مردم بسیاری از ساحلش دیدن می کنند و همگان عاشق این ساحل می شوند. ماسه ساحل حاجی بکنده مناسب ورزش های ساحلی نظیر فوتبال و والیبال می باشد. رودخانه هایی در سمت شرق و غرب روستا با نام های امین آباد و حاجی بکنده جریان دارند که پس از عبور از حاشیه روستا به دریای مازندران می ریزند که علاقه مندان به دیدن رودها می توانند از بومیان منطقه نحوه دسترسی به رودخانه ها را جویا شوند.

hajji-bekandeh2

در منطقه ساحلی حاجی بکنده رشت، مکان های اقامتی بسیاری وجود دارد که با قیمت های مناسب در اختیار گردشگران عزیز قرار می گیرد. این مکان ها در ساحل به شکل پلاژها و دکه ها و در درون دهستان به صورت خانه های ویلایی و سوئیت هستند.

اکثر روستاییان حاجی بکنده، درآمد خویش را از فعالیت های زراعی، باغداری، دامداری، صیادی و خدماتی تامین می کنند. برنج، محصول عمده زراعی روستای حاجی بکنده است اما در آن  باقلا، خیار و کدو نیز یافت می شود. از فعالیت های اقتصادی دیگر مردم منطقه می توان به صیادی اشاره کرد که تحت نظر سازمان شیلات به صید انواع ماهی می پردازند. از مشاغل سنتی مردم منطقه ساحلی حاجی بکنده گیلان  می توان دامداری را نام برد. در روستای حاجی بکنده پرورش طیور خانگی نیز رواج دارد. در حیاط منازل نیز سوئیت های زیبایی وجود دارد که نشانه رونق گردشگری روستای حاجی بکنده است.

hajji-bekandeh3

مردم روستای حاجی بکنده در برگزاری مراسم های ملی، مذهبی، اعیاد، ایام محرم و غیره مشارکت عمومی دارند. از ورزش های بومی و محلی روستا می توان به کشتی گیله مردی اشاره کرد. در جشن های عروسی مردم منطقه، خواندن آوازها و ترانه های محلی به همراه رقص های محلی رواج دارد. در ایام تعطیلات، صدای ساز نی نوازندگان محلی برای گردشگران روستای حاجی بکنده بسیار جذاب و تماشایی هست.

hajji-bekandeh4

پوشاک اغلب مردمان روستای حاجی بکنده شبیه پوشاک کثیری از روستاییان گیلان می باشد. زنان روستا از لباس های سنتی و محلی با رنگ های شاد در مراسم عروسی و حنابندان استفاده می کنند. از انواع غذاهای محلی روستا می توان باقلی خورشت، میرزا قاسمی، ترش تره، فسنجان، نان های برنجی و گندمی را نام برد. هم چنین پخت انواع کباب گوشتی و ماهی در  روستا رواج دارد.

 روستای حاجی بکنده رشت با جاده ای مناسب قابل دسترس گردشگران می باشد.

لطفا برای لذت بیشتر ما و دوستانتان، در مورد این جاذبه نظر دهید...!

لطفا همه فیلدها را با دقت پر کنید