روستای سیاهکشان کجاست؟
در بخش رحیم آباد شهرستان رودسر در ناحیه کوهپایه اشکورات سفلی استان گیلان، روستای سیاهکشان قرار گرفته است. محوطه جورسیاهکشان مربوط به دوران تاریخی بعد از اسلام می باشد، که درسیاه کشان واقع شده، این اثر در تاریخ 27 بهمن سال 1382 به عنوان یکی از آثارهای ملی ایران شناخته شده و ثبت گردیده است.
عکس روستای سیاهکشان
جمعیت روستای سیاهکشان گیلان 80 نفر بوده که طبق آمارهای به دست آمده 38 نفر در روستا ساکن شده اند، و ما بقی، نیز به دلیل کار و تحصیل از روستا خارج شدند، و به شهرهای استان گیلان و یا شهرهای دیگرمشغول به ادامه زندگی خود هستند.
شغل مردم روستای سیاهکشان رحیم آباد کشاورزی، دامپروری، پرورش مرغ و ماهی می باشد. درفاصله ی یک کیلومتری جنوب روستای سیاهکشان، چشمه آب معدنی وجود دارد، که آب این چشمه برای درد معده بسیار مفیداست، به همین منظور افراد زیادی از روستا ها و یا مناطق دیگر به آن جا می روند.
این روستا از جهت های گوناگونی به روستاهای دیگر و صخره هایی پیوند خورده است، که شمال روستای سیاهکشان به سمت روستای پلام، جنوب این روستا به دیورود یا رودسر، ازشرق به روستای نیلو و ازغرب به صخره ای محدود شده است.
وسط روستای سیاهکشان، رودخانه پلرود که توسط یک پل به هم وصل شده اند و آن را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می کند می گذرد. قسمت شرقی این رودخانه در تقسیمات کشوری یا کشان واقع شده و در قسمت غربی به رودخانه نیلو پردسر می رسد. قسمت های شرقی و غربی رودخانه، خود نیز به دوبخش بالا محله و پایین محله تقسیم شده است. دست نوشته هایی از دوران قدیم بر روی صخره های رودخانه واقع شده که از قسمت صخره ای پلام تا راه سیاهکشان، این دست نوشته ها قابل مشاهده می باشد.
آدرس روستای سیاهکشان: استان گیلان، رحیم آباد، 25 کیلومتری بخش جنوب رحیم آباد.