گرمابه حاج داداش یکی از قدیمی ترین آثار تاریخی شهر زنجان است که در حال حاضر تبدیل به سفره خانه سنتی شده است. گرمابه حاج داداش زنجان به عنوان تنها حمام ستون سنگی زنجان در محله ای که بازار قدیمی شهر در آن قرار دارد، واقع شده است. این اثر تاریخی در اوایل حکومت قاجار ساخته شد و تا سال 1368 نیز مورد به عنوان حمام مورد استفاده قرار می گرفت. پس از آن به مدت 10 سال تعطیل شد تا اینکه در سال 1377 عملیات مرمت و بازسازی آن برای تبدیل به مکانی فرهنگی و خدماتی کلید خورد. لازم به ذکر است که در خلال این عملیات، در بافت حمام دخل و تصرفی صورت نگرفت و فقط اندکی تغییرات در آن ایجاد گردید.
بنای تاریخی حاج داداش زنجان در زمینی با مساحت بالغ بر 2 هزار و 500 متر مربع و با زیربنای 400 متر مربع احداث گردید و یکی از جاذبه های تاریخی و گردشگری زنجان به حساب می آید. ورودی بنا در ضلع شمالی خیابان و مقابل مسجد میرزایی قرار گرفته. درب ورودی از جنس چوب می باشد و در حدود سه سانتی متر ضخامت دارد. بر روی آن چندین گل میخ آهنی دیده می شود که به زیبایی درب ورودی افزوده است. نمای مسجد توسط آجرهای به ابعاد 20 در 20 تزیین شده و جلوه خاصی دارد. داخل حمام نیز توسط کاشی هایی به رنگ فیروزه، آبی سیر، آبی روشن و زرد کار شده است. سقف آن نیز با تزئینات گچ کاری به شکل هنرمندانه ای درآمده. بی شک زیباترین بخش حمام فضای بینه آن می باشد که طاق اصلی گنبدی شکل بر روی چهار ستون سنگی قرار گرفته است. سر ستون های آن نیز مکعبی شکل بوده و مارپیچ می باشند. این سرستون ها توسط هنرمندان همدانی تراش خورده اند.
آب مورد نیاز حمام توسط سه حلقه چاه که در ضلع شرقی بنا حفر شده تامین می شد. آب بوسیله دالو از چاه بالا می آمد و به داخل حوض حمام وارد می شد. سیستم گرمایشی حمام نیز بسیار جالب توجه بوده است. برای گرم کردن حمام از فضولات حیوانات و سوزندان چوب استفاده می کردند. بنای تاریخی حاج داداش با فضای گرم و صمیمی خود نمونه بی نظیری از ذوق معماران آن دوران بوده و القا کننده حس آرامش برای هر گردشگری می باشد. سفره خانه حاج داداش در ایام تعطیلات نوروز پذیرای گردشگران و علاقمندان است. نشاط آوران بازدید از این سفره خانه سنتی را به شما پیشنهاد می کند.