شهرک تجاری الماس تبریز یکی از بزرگ ترین شهرک های تجاری خاورمیانه است که می توان آن را بورس مبل و خودرو دانست. این مجموعه از دو بخش تجاری و تفریحی تشکیل گردیده است. در قسمت ورودی این مجموعه دو مجسمه اسب سوار از ستارخان (سردار ملی) و باقرخان (سالار ملی) وجود دارد که نمادی برای درخشش ابتدایی و خوش آمدگویی هستند.
مشخصات اولیه شهرک
شهرک الماس در تبریز واقع شده و در زمینی حدود مساحت 43 هکتار طراحی و در چندین فاز اجرایی شده است. در طرح توسعه این مجموعه تا 270,000 مترمربع پیش بینی شده و از سال 1388 این مجموعه در حال اجرا می باشد. مهندس محمد باقری، بنیانگذار و موسس شهرک الماس هستند که با هدف توسعه ی اقتصادی و نمایشگاه های بین المللی این پروژه را راه اندازی کردند. شهرک بازار الماس دارای غرفه ها و واحد های تجاری متعدد و متفاوتی در سه زمینه می باشد (فروش و نمایشگاه مبل، فروش و نمایشگاه خودرو، صنایع دستی و سنتی).
قسمت های مختلف شهرک
شهرک الماس تبریز دارای بازارچه ها و قسمت های مختلفی به نام های زیر می باشد :
- بازار رویا
- بازارچه ستارخان
- بازار موبایل
- پاساژ مروارید
- قصر های طلایی
- بازار های خودرو (در این قسمت سه بازار خودرو وجود دارد)
- پارکینگهای طبقاتی
- قهوه خانه سنتی پیاله
- محوطه فرهنگی فضای باز
- نمایشگاه صنایع دستی استان
- محوطه مخصوص بازی کودکان
بخش های مختلف شهرک :
بازار و بازارچه ها
بازار رویا : دارای 200 غرفه ی نمایشگاهی مبل و صنایع چوبی (20 واحد آن فعال است).
بازارچه ستارخان : عرضه ی انواع صنایع دستی تبریز با ارائه 100 واحد فروش و نمایشگاهی.
بازار موبایل : دارای 240 غرفه و واحد فروش که در زمینه موبایل و لوازم جانبی آن فعالیت می کنند.
پاساژ مروارید : دارای 300 واحد مبل که در 9 فاز اجرایی شده است.
قصر های طلایی : دارای 200 واحد تجاری خواهد بود (پروژه در دست احداث است).
بازار های خودرو : دارای بازار خودرو1، بازار خودرو2، بازار خودرو3 می باشد که به ترتیب واحد های نمایشگاهی آنها 22، 100 و واحد های لوکس می باشد.
بخش های خدماتی شهرک
این مجموعه در بخش های خدماتی و رفاهی (فرهنگی - تفریحی) خود قسمت های مختلفی را به گردشگران و شهروندان عرضه کرده است که می توان به اختصار در مورد هریک توضیحاتی داد : پارکینگ طبقاتی و همسطح، سالن سینما،سالن تئاتر، بخش آموزش های هنری و فرهنگی، زمین بازی کودکان، قهوه خانه سنتی، محوطه فرهنگی در فضای باز، نمایشگاه صنایع دستی و ...
قسمت های مختلفی از فاز های شهرک الماس به بهره برداری رسیده است و قسمت هایی نیز در دست احداث می باشد. این شهرک یک پروژه ی عظیم با هدف تجارت جهانی دایر شده است.
آدرس شهرک الماس تبریز : جاده صوفیان، جاده مایان، در نزدیکی خواجه دیزج
شماره تماس ای ن مجموعه : 32853192-041