تور پاوه گردی

قبل از سفر به پاوه حتما این مطلب را بخوانید 20330 2019/01/31
لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 2 امتیاز : 5]
تاریخچه: با استناد به روایات تاریخی در می یابیم که نام پاوه برگرفته از نام سپهبد ارتش یزدگرد سوم، (پاو) می باشد که به این منطقه عزیمت نمود و مردم را دعوت به پذیرفتن دین زرتشت نمود. در زبان اورامی، پاوه به معنای ایستاده و استوار می باشد. قرارگیری شهر پاوه در منطقه ای کوهستانی و صعب العبور علت این نامگذاری ذکر شده است.

پاوه شهری زیبا و کوهستانی در غرب کشور می باشد که قدمتی سه هزار ساله و به بلندای ایران زمین دارد. پاوه به عنوان مرکز منطقه اورامان در مجاورت مرز ایران و عراق قرار گرفته است. این منطقه در دوران حیات خود دوران پر فراز و نشیبی را طی نموده. با توجه به شواهد بدست آمده این منطقه در ابتدا سکونتگاهی روستایی بوده است که شرایط جغرافیایی و قرارگیری در منطقه ای صعب العبور نقش موثری در برگزیدن پاوه به عنوان محل سکونت داشته است. علاوه بر آن وجود زمین های مرغوب برای کشت و کار و بهره گیری از حداکثر شرایط طبیعی و در امان ماندن از حمله اقوام دیگر، در این انتخاب دخیل بوده اند.  در حدود چهل سال می باشد که شهر کنونی پاوه به عنوان سکونتگاه شهری شناخته می شود. تا قبل از سال 1337 این شهر زیر نظر استان کردستان اداره می شد. در سال 1368 این منطقه و شهرهایی نظیر ثلاث باباجانی، جوانرود و روانسر مستقل شده و به عنوان شهرهای استان کرمانشاه در حوزه سیاسی اداری آن قرار گرفتند. پاوه در دوران جنگ تحملی مانن دیگر شهرهای مرزی مورد هجوم و تاخت و تاز دشمنان قرار گرفت. در مورد رشادت و دلاوری های مردم این دیار سخن بسیار می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا به معرفی کامل جاذبه های گردشگری پاوه بپردازیم.

پاوه گردی,تور پاوه,جاذبه های تاریخی پاوه
اطلاعاتی درباره شهر پاوه
جمعیت
26.000 نفر
مساحت
1260 کیلومتر مربع
کدپیش شماره شهری
083
تاریخ ثبت شهر
1337

بهترین فصل سفر به پاوه

پاوه به دلیل شرایط جغرافیایی و قرار گیری در منطقه ای کوهستانی دارای آب و هوای سردی است. میزان بارش نزولات جوی در شهر پاوه بسیار بالاست. به دلیل شرایط آب و هوایی بهترین زمان برای سفر با تور پاوه گردی فصل بهار و ماه های اردیبهشت و خرداد می باشد. در این زمان میانگین درجه حرارت بین 20 تا 25 درجه سانتی گراد است که برای اغلب افراد متعادل ترین درجه آب و هوایی می باشد. علاوه بر آن سر سبزی و طراوت حاکم بر منطقه چشم اندازهای زیبایی را به وجود می آورد که برای گردشگران بسیار جذاب و هیجان انگیز است.

جاذبه های گردشگری پاوه

پاوه به دلیل قرارگیری در منطقه اورامان که بهشت گردشگران می باشد سالانه میزبان مسافران زیادی است که به آن سفر می کنند. وجود منابع طبیعی و جاذبه های تاریخی و امکان خرید وسایل مختلف از بازارچه مرزی، از مهمترین دلایل انتخاب پاوه به عنوان مقصدی ایده آل برای سفر قلمداد می شود. علاوه بر آن با وجود مردمان خونگرم و مهمان نواز در پاوه شما به هیچ عنوان احساس غربت نخواهید کرد. در این شهر جاذبه های طبیعی و تاریخی بسیاری وجود دارد که با تور پاوه گردی می توانید از آنها بازدید به عمل آورید. در ادامه برخی از جاذبه های گردشگری پاوه را به شما معرفی می کنیم.

جاذبه های طبیعی پاوه

شهرستان پاوه مانند دیگر شهرهای منطقه اورامان از سرسبزی و طراوت خاصی برخوردار می باشد. پاوه با وجود آب و هوای معتدل، طبیعت سرسبز و پوشش جنگلی به بهشت گردشگری بدل شده است. چشمه سارهای متعدد، رودخانه های خروشان، آبشارهای مرتفع، غارهای وسیع، کوه های سر به فلک کشیده و جنگل های انبوه بلوط، پاوه را به شهرهدف گردشگری استان کرمانشاه تبدیل کرده است. بافت پلکانی این شهر نیز زبانزد می باشد و به همین دلیل به آن لقب هزار ماسوله داده اند. لیست جاذبه های طبیعی پاوه به شرح زیر می باشد.

  • پارک های دورن شهری پاوه : پارک کومکال، پارک شهید کاظمی
  • کوه های درون شهری و خارج از شهر پاوه : کوه شاهو، کوه آتشگاه، کوه کریسان، کوه ریاکو
  • غارهای پاوه : غار قوری قلعه، غار سنگی خالو حسین
  • چشمه های آب معدنی پاوه : چشمه آب معدنی بل، چشمه هانه ساو، چشمه هانه برالو
  • رودخانه های پاوه : رودخانه سیروان
  • آبشارهای پاوه : آبشار شیلماو، آبشار شولخه، آبشار دریبر
  • مناطق گردشگری پاوه : تفرجگاه ویمیر، تفرجگاه سریاس، تفرجگاه نویجر، منطقه گردشگری دالانی، جنگل مرخیل
  • سدهای پاوه : سد داریان، سد سد هیروی
  • یخچال های طبیعی پاوه : یخچال طبیعی پیازدول، یخچال طبیعی میشیاو
  • مناطق حفاظت شده پاوه : منطقه حفاظت شده بوزین و مرخیل
  • روستاهای گردشگری پاوه : روستای خانقاه، روستای سر دره، روستای ویمیر، روستای هجیج، روستای شمشیر، روستای دشه، روستای گلال، روستای داریان، روستای ساتیاری
  • دره های پاوه : دره خانقاه، دره هجیج، دره بیان، دره باسام، دره گنجگاه

جاذبه های تاریخی پاوه

شهرستان پاوه که در منطقه اورامان کرمانشاه واقع شده ،دارای بیش از 3 هزار سال قدمت می باشد. در این شهر آثار تاریخی متعددی وجود دارد که تاریخ دوستان زیادی برای بازدید از آنها به پاوه سفر می کنند. مهمترین آثار تاریخی پاوه، در روستاهای این شهر یافت شده اند. روستاهای هجیج و خانقاه بیشترین سهم را از آثار تاریخی پاوه دارند. آثاری همچون چله خانه و حوض خانه هجیج به همراه موزه خانقاه و حوض قدیمی این روستا آثاری هستند که در طی دوران در پاوه به یادگار باقی مانده اند و سندی مهم برای به تصویر کشیدن قدمت بالای این شهر هستند. یک کتیبه می نیز در این شهر کشف شده که در موزه ایران باستان نگهداری می شود. چندین اثر تاریخی دیگر مانند مسجد، آتشگاه، قلعه و آرامگاه در پاوه وجود دارد که در ادامه به شما معرفی می کنیم.

  • مساجد تاریخی پاوه : مسجد جامع پاوه، مسجد جامع سرده، مسجد دخان، مسجد حضرت عبداله، مسجد خضر زنده، مسجد دخان، مسجد النبی، مسجد نور
  • تکایای تاریخی پاوه : تکیه حاج شیخ نصرالدین خالصی، تکیه نقشبندی
  • بقعه و آرامگاه های پاوه : آرامگاه کوسه هجیج (آرامگاه سید عبیداله )، آرامگاه سید محمود اصفهانی، زیارتگاه پیر پرجن، آرامگاه سلطان اسحاق
  • قلعه های پاوه : قلعه پاسگه، قلعه دژ (قه لا دزی)، قلعه گاوران
  • موزه های پاوه : موزه مردم شناسی فرهنگی، موزه خانقاه باقی شفیعی
  • آتشگاه های پاوه : آتشکده کوه آتشگاه
  • بافت های قدیمی اطراف پاوه : بافت قدیمی شهر نودشه، باقت قدیمی دره باسام و میرآباد

مراکز خرید پاوه

پاوه به عنوان بزرگترین شهر پلکانی ایران شناخته می شود که می توان کلکسیونی از منابع های طبیعی و آثار تاریخی را به نظاره نشست. علاوه بر موارد فوق یکی از مهمترین دلایل اقبال گردشگران برای سفر به پاوه، وجود بازارهای مرزی و مراکز خرید می باشد که کالاهای وارداتی را به قیمت مناسبی عرضه می کنند. در این شهر دو بازارچه مرزی وجود دارد که مسافران می توانند اجناس باکیفیتی را از آن تهیه نمایند. بازارچه مرزی شماره دو که در وردی شهر واقع شده با دارا بودن 180 غرفه به ارائه محصولات خانگی صوتی و تصویری، پوشاک، آرایشی و بهداشتی، محصولات ارگانیک و صنایع دستی می کند. دیگر بازارچه مرزی پاوه شوشمی می باشد که در 35 کیلومتری این شهر واقع شده است.

هتل های پاوه

شهر پاوه دارای یک هتل سه ستاره است که مسافرین می توانند در آن اسکان نمایند. هتل سه ستاره ارم پاوه که در سال 1390 به بهره برداری رسید سه طبقه می باشد و 33 باب اتاق دارد. امکانات رفاهی متعددی برای مسافرین در این هتل وجود دارد که باعث رقم خوردن لحظاتی ماندگار برای آنها می شود.

سوغات و صنایع دستی پاوه

عسل مهمترین سوغات پاوه می باشد. در کنار آن محصولاتی نظیر بادام، انار، گردو، انجیر و فرآورده های دامی دیگر سوغات پاوه می باشند. محصولاتی نظیر چوخه ورانک که نوعی لباس مردانه است و گیوه ای با نام محلی کلاش صنایع دستی پاوه می باشند. نمدمالی، فرنجی سازی، فرش بافی و گلیم پاوه نیز زبانزد است .و مشتریان خاص خود را دارد.

نقشه شهر پاوه

پاوه شهرستان کوچکی در شمال استان کرمانشاه است که لقب هزار ماسوله را به دلیل پلکانی بودن خانه ها به آن نسبت داده اند. پاوه از شمال و شرق به استان کردستان، از غرب به نقظه مرزی ایران و عراق و از جنوب به شهرستان جوانرود منتهی می شود. شهر کهن پاوه در فاصله 45 کیلومتری از نقطه صفر مرزی و 112 کیلومتری مرکز استان قرار دارد. گویش مردم پاوه اورامی به زبان کردی می باشد. مردم پاوه همگی مسلمان و شافعی مذهب هستند. شما می توانید نقشه این شهر را از مراکز ورودی آن و همچنین تورهای پاوه گردی تهیه کنید.

لطفا برای لذت بیشتر ما و دوستانتان، در مورد این جاذبه نظر دهید...!

لطفا همه فیلدها را با دقت پر کنید