هجدهمین مجمع جهانی صنایع دستی اصفهان

31661 2016/09/01
لطفا به این مطلب رای دهید
[رای ها : 8 امتیاز : 4.5]

هفته اول مهرماه 95، شهر اصفهان میزبان هجدهمین مجمع عمومی شورای جهانی صنایع دستی می باشد. تا هم اکنون این خبر را می خوانید، 17 کشور عضو این شورا برای حضور اعلام آمادگی کرده اند و در این بین کشورهای هند و چین، به ترتیب با 70 و 50 نفر درخواست، بزرگترین گروه های شرکت کننده در این مجمع را تشکیل می دهند.

زمان تحویل غرفه ها 2 مهرماه 1395 می باشد.

طبق گفته روابط عمومی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، کشورهای حاضر در هجدهمین مجمع جهانی صنایع دستی در اصفهان به این شرح می باشند: ایتالیا، اردن، لبنان، استرالیا، کویت، انگلیس، بنگلادش، ماداگاسکار، دانمارک، مصر، امارات، هند، چین، قزاقستان، پاکستان، اروگوئه و تایلند.

امید شیوا (مشاور بین الملل رییس سازمان میراث فرهنگی کشور) گفته است : برگزاری مجمع عمومی صنایع دستی یک رخداد اجتماعی سیاسی محسوب می شود و با توجه به اینکه تاکنون هیچ اتفاق مهمی در حوزه صنایع دستی نداشته ایم این اتفاق مهمی است که رخ می دهد.

WCC

برای برگزاری هرچه بهتر این مجمع، اقدامات لازم در مجتمع تاریخی چهل ستون اصفهان صورت گرفته است و غرفه های مشخصی ویژه قاره های آسیا و اقیانوسیه، اروپا، آمریکا، کشور ایران و 4 شهر جهانی در نظر گرفته شده است. در غرفه های تعیین شده، هر شرکت کننده آثار و صنایع دستی فاخر و برتر منطقه یا کشور خود را به نمایش می گذارد.

chehel sotoun

در روزهای آینده اطلاع رسانی عمومی جهت ثبت نام در نمایشگاه صنایع دستی انجام خواهد گرفت.

جالب است بدانید که ایران حدود 50 سال است در شورای جهانی صنایع دستی که یکی از سازمان‌ های زیر مجموعه یونسکو می باشد، عضویت دارد.

عملکرد کلی این شورا می تواند کمک شایانی به بخش صنایع دستی کشورهای شرکت کننده در این مجمع بنماید.

World Council of crafts

بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور گفت: علی رغم مخالفت برخی کشورها، به خاطر همت هنرمندان اصفهان، گردهمایی شورای صنایع دستی در اصفهان برگزار می‌شود و حیثیت و اهمیت این اجلاس برای ایران و آسیا باز می‌ گردد.

وی افزود: همایش جهانی صنایع دستی اصفهان یک رویداد علمی، فرهنگی و تجاری است. همچنین یک اتفاق خوب در مدیریت جهانی صنایع دستی و بزرگترین رویداد تاریخ صنایع دستی می باشد که ایران در آن مشارکت دارد.

18th

به گفته فریدون الهیاری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، شهر اصفهان به همراه جیپور هندوستان به دلیل پذیرش تمام صنایع دستی، شهرهای جهانی صنایع دستی نام گرفته اند. به قطع می توان گفت وجود صنایع دستی اصفهان نیز از عوامل این انتخاب بوده است.

این مجمع به طور حتم تاثیر مثبتی بر روی شناخته شدن هرچه بیشتر صنایع دستی ایران در جهان خواهد داشت.

بد نیست به این موضوع نیز اشاره شود که طبق آخرین طبقه بندی سازمان میراث فرهنگی، 199 رشته از مجموع 297 رشته صنایع دستی و هنرهای دستی کشور، در شهر اصفهان تولید می شوند.

لطفا برای لذت بیشتر ما و دوستانتان، در مورد این جاذبه نظر دهید...!

لطفا همه فیلدها را با دقت پر کنید